kop
            Steun ons!

Steun ons!

Belpaese.nl is begonnen als website voor leerlingen van het Emmauscollege in Rotterdam ter ondersteuning van uitwisselingsprojecten met ItaliŽ. De eerste uitwisseling vond plaats in 2001. Sindsdien is de site steeds gegroeid doordat we alles wat we aan interessante informatie over ItaliŽ tegenkwamen en hebben geschreven er op hebben gezet.
Belpaese.nl probeert realistische en genuanceerde informatie over ItaliŽ te geven en gaat veel verder dan de vele commerciŽle sites die geen ander doel hebben dan klanten te verleiden tot het doen van aankopen of het boeken van vakanties en dus uitblinken in het schetsen van een folkloristisch en idyllisch beeld van ItaliŽ dat met de werkelijkheid niet veel te maken heeft.

De site bevat nu vele honderden pagina's tekst en beeld die samen per maand 140.000 keer worden bezocht door 13.000 mensen. Dat is heel veel. Maar terwijl het aantal pagina's snel toeneemt, blijft de toename van het aantal bezoekers wat achter. Dat vinden we natuurlijk jammer want de site is om gelezen te worden.

Wat kunnen jullie doen om ons te steunen?

Er voor zorgen dat mensen ons weten te vinden. Deel ons adres op alle social media en maak links naar ons op Internet. Dat zorgt voor een hogere positie in zoekresultaten en dus voor meer bezoekers. Dan blijft het de moeite waard de site te onderhouden. Dus aarzel niet en doe het meteen. Alvast bedankt!